29. november 2018 Emmilie Hansen

Book din stand på en eller flere af Building Green events i 2019 i dag.

Building Green er blevet et betydningsfuldt forum for vidensdeling og netværk. Flere arkitekter, bygherre og bygningskonstruktører har fået øjnene op for, at de både kan få inspiration og gå i dialog med de mange virksomheder, der udstiller. Building Green vil fortsat både skabe rammerne for udstilling, keynote oplæg og netværksområder.

Få stande tilbage i Aarhus
Efter dette års første afholdelse af Building Green Aarhus blev taget varmt imod, vil der igen være fyldt med bæredygtige byggeløsninger i Centralværkstedet+Smedien til foråret. Vi håber på endnu en vellykket afholdelse, så tag et kig på ledige stande og book i dag her.

Efter en stor succes med Building Green i Forum igen i år, er der allerede godt gang i standene for 2019, hvor det næste gang afholdes i Lokomotivværkstedet. Derfor skal du være hurtig til at træffe en beslutning om køb af stand på Building Green København 2019 – Book nu!

Tid til at gå ud over landets grænser
Efter 8 år i København og 2 år i Aarhus gik Building Green i år næste skridt, nemlig med afholdelse i Oslo. Mange interessante udstillere, talere og besøgende, lagde vejen forbi og skabte gode rammer om vidensdeling på højt niveau. I November 2019 vil turen gå til München og derved være næste skridt udover lande grænserne. Du kan læse mere om München her!

Den gode modtagelse af Building Green i Aarhus de to forgangene år viste, at Building Green ikke er et københavnerfænomen, og flere har efterspurgt lignende events for bygge- og arkitekturbranchen i nabolandene. Building Green mener, at det er nødvendigt at sprede budskabet og skabe den samme platform for bæredygtigheds entusiaster i andre lande.

VÆLG EN EVENT & BOOK DIN STAND I DAG:

KØBENHAVN
AARHUS
OSLO
MÜNCHEN

Mød os i det nye år her:
3. & 4. april 2019, Aarhus, Centralværkstedet+Smedien
30. & 31. oktober 2019, København, Lokomotivværkstedet
27. & 28. november 2019, München, MVG Museum

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *