POP-UP SEMINAR – Byggeriet i det bæredygtige byrum

Pop-Up-seminar_København-cvent

Building Green inviterer til et gratis pop-up seminar i København d. 13. september. Målgruppen er arkitekter, rådgivende ingeniører, entreprenører, bygherrer og byplanlæggere m.fl.

Formiddagsseminaret giver dig – fra forskellige faglige vinkler – indsigt i, hvor bæredygtigt byggeri og byrum er på vej hen, og giver dermed viden om forhold, som du kan indarbejde i videreudviklingen af jeres strategier, kompetencer og opgaver, der er aktuelle for din virksomhed.

Indhold og tema
Trusler mod sundhed, livskvalitet og sikkerhed har gennem århundreder drevet byudviklingen. Bæredygtighed er i dag en af de centrale udfordringer for vores byer og bygninger, og en afgørende driver for transformation.

Udover at blive klogere på bæredygtigt byrum og de aktuelle og fremtidige udfordringer og muligheder, hvad angår byggeriet, kan du stille spørgsmål til alle talere, få stillet sulten med morgenmad ved seminarets start.

Dato: 13. september 2016
Tid: 8.30-11.30
Sted: State of Green (I Industriens Hus)
Adresse: Vesterbrogade 1E, 1620 København
Tilmelding:
Gratis, men no-show fee på 500,- ex moms.
Målgruppe: Arkitekter, rådgivende ingeniører, entreprenører og byplanlæggere m.fl.
Tilmelding: Gratis, TILMELD DIG HER! OBS: Efter meget stor interesse er seminaret allerede fuldt booket, ønsker du at blive skrevet på venteliste, send da en e-mail til se@buildinggreen.eu

MØD SEMINARETS HOVEDTALERE:

Tina Saaby, Stadsarkitekt, Københavns Kommune

Helle Juul, Founding Partner, Arkitekt MMA/MNAL, Ph.D

Natalie Mossin, Arkitekt MAA, Associeret partner, Smith Innovation

Mette Qvist, Direktør, Green Building Council Denmark
Talerbilleder-samlet-600x150px

Print

perfekta PR er et full-service kommunikationsbureau med et stærkt team af rådgivere med speciale inden for medie- og pressearbejde, koncept- og kampagneudvikling, events mv. Vi rådgiver og servicerer en række af bygge- og anlægsbranchens førende virksomheder og organisationer i stort og småt, lige fra intern kommunikation til nordiske løsninger. Derudover banker vores hjerte stærkt for markedsføring af bæredygtige tanker og løsninger.

GREY-aflang

Building Green er den førende danske event med udstilling og konference indenfor bæredygtig og energieffektivt løsninger til byggeriet. Building Green har igennem de sidste 6 år inspireret flere tusinde virksomheder og beslutningstagere.
Building Green danner rammerne for den danske byggebranche, som satser grønt, til at mødes, lære, opdage nye innovative løsninger og få inspirerende ideer med hjem.

Contact
Sarah Elhauge
Building Green
se@buildinggreen.eu
+45 4195 1407