NO | EN

Besøk Building Green gratis!

Building Green er et voksende arrangement i Skandinavia. Vår misjon er å belyse viktigheten av bærekraftig bygging og tenkning. Building Green ble etablert i 2011 og har siden blitt utviklet og forbedret gjennom årene. Arrangementet er ikke bare en utstilling med produkter og løsninger, men også en kunnskapsplattform bestående av internasjonale foredragsholdere, relevante debatter, idemyldring og mye mer.

29. januar: 09.00 – 17.00

30. januar: 09.00 – 16.00

Building Green ser frem til å ønske deg velkommen!
Arrangementet er gratis.

Gamle Museet
Dronningensgate 4 Kvadraturen,
0152 Oslo, Norge

Det prisbelønte bygget som tidligere huset Astrup Fearnley Museet, har nå blitt gjort om til et unikt konferanse-, messe- og selskapslokale i Oslo. Nesten 2000 m2 av det gamle museet til det som nå huser et av Oslos største selskapslokaler. Gamle Museet har sentral beliggenhet i Dronningens gate 4. Det er kort vei til offentlig kommunikasjon med alle buss- og trikkelinjer i umiddelbar nærhet, 200 meter til nærmeste parkeringshus og 5 minutters gange til Oslo S.

Når du registrerer deg som besøkende på Building Green, registrerer du deg i vårt skannesystem. Når du kommer, vil ansatte i Building Green skanne QR-koden som du mottar rett etter registreringen. Du får tildelt et visittkort og de relevante utstillerne på Building Green er klare til å skanne kortet ditt med ditt samtykke. Alle utstillere har tilgang til en skannemodul. Du gir ditt samtykke til at utstillerne kan skanne, beholde dataene dine og sende deg materiale etter arrangementet ved å gi en elektronisk signatur.

Les mer om hvordan informasjonen din behandles (engelsk).