NO | EN

Vis din bærekraft på Building Green!

Building Green er en unik mulighet til å presentere dine produkter og visjon for bærekraftige løsninger i byggebransjen. Du kan møte nye kjøpere, koble til beslutningstakere som ønsker å endre “business as usual” og nettverk med folk som deler interesse for bærekraftige løsninger. Bli med over 50 utstillere på Building Green Oslo!

BESTILL 2020

UTSTILLINGSOMRÅDET

Ingen samarbeid med International Fair Directory
Noen utstillere på Building Green har mottatt fysisk post fra International Fairs Directory med et tilbud om å markedsføre bedriften din på deres nettside. Building Green vil sørge for at det ikke er noe samarbeid eller kontakt mellom Building Green og International Fair Directory.

Building Green anbefaler utstillere ikke å svare eller ta kontakt med firmaets internasjonale messer katalog.

Finn et eksempel på tilbudet her.

Se en oversikt over tilgjengelige stands nedenfor. Se Utstillingsområde for tilgjengelige stands, finn det rette stedet og bestill i dag!

Kontakt salgssjef Michael Bering for ytterligere informasjon om priser og muligheter på sales@buildinggreen.eu +45 4195 1404.

Building Green er et viktig bærekraftarrangement for byggenæringen og en unik mulighet for bedrifter med grønne ideer/produkter/løsninger for å knytte kontakt med de ledende aktørene innen konstruksjons-/byggenæringen.
Som utstiller på Building Green kan du forvente et mangfoldig utvalg av besøkende på grunn av den brede målgruppen. De fleste av våre besøkende er arkitekter, konstruktører og designere, men håndverkere, studenter, forskere osv. kommer også til å besøke arrangementet.
Hvis dette høres ideelt ut for din bedrift, så ikke nøl med å kontakte oss på info@buildinggreen.eu
Du kan vise din interesse ved å fylle ut skjemaet nedenfor, og så kontakter vi deg. Deretter vil vi sende deg et annet utfyllingsskjema der du kan beskrive bærekraften til produktene/løsningene dine. Alle potensielle utstillere vil bli bedt om å verifisere sine bærekraftige produkter/løsninger av hensyn til troverdigheten og kvaliteten til Building Green!

Vi tilbyr ulike typer markedsføring. Building Green markedsføres gjennom en rekke kanaler som VIP-partnere, magasinpublikasjoner, papirer etc. På denne linken kan du se en komplett liste over mediepartnere: Klikk her.

Synlighet

Event Guide

Alle utstillere på Building Green Oslo vil bli fremmet med logo, navn og beskrivelse i Building Green Event Guide. Guiden er et gratis fysisk magasin for alle besøkende og vil være tilgjengelig på web og trykt versjon.

Reklame
Hver besøkende vil motta Building Green Event Guide ved inngangen. Den består av annonser, praktisk informasjon, quick guide, utstillere liste etc. Du kan kjøpe følgende:

-Half-paged-annonse i trykt Event Guide (210×105 mm., Fire farger) – 5.000 NOK
-Full-paged annonse i trykt Event Guide (210×210 mm., Fire farger) – 7.600 NOK

Logo på skjermen
På Oslo-arrangementet vil logoen din bli vist på hovedscenen og på den sentrale scenen i pausene.

– 5 sek. skjermeksponering i sløyfe: 2.500 NOK

Distribusjon av brosjyre
Få brosjyrene dine distribuert blant publikum på scenene på Building Green. Antallet plasser varierer avhengig av hvilket arrangement du stiller ut på.

– Distribusjon (formatstørrelse: maks. A4, maks 300 g) – 7.600 NOK

Alle priser er eks mva.

Det prisbelønte bygget som tidligere huset Astrup Fearnley Museet, har nå blitt gjort om til et unikt konferanse-, messe- og selskapslokale i Oslo. Nesten 2000 m2 av det gamle museet til det som nå huser et av Oslos største selskapslokaler. Gamle Museet har sentral beliggenhet i Dronningens gate 4. Det er kort vei til offentlig kommunikasjon med alle buss- og trikkelinjer i umiddelbar nærhet, 200 meter til nærmeste parkeringshus og 5 minutters gange til Oslo S.

Addresse: Dronningensgate 4 Kvadraturen, 0152 Oslo, Norge

Tilgjengelige stands

Bestill stand i dag!