Spennende Building Green-messe i Oslo

Building Green kommer til Oslo 17. – 18. oktober, og med det er en ny messe aktør knyttet til den grønne bølgen. Building Green har sitt utspring i Danmark og København, og tar med seg konsept og utstillerne, når de starter opp i Norge.

av Pål Engeseth, Byggfakta

Møtestedet Building Green ble dannet i 2011. Her samles bærekraftige aktører for å dele kunnskap, få større nettverk og starte opp nye samarbeid for å framskynde den bærekraftige utviklingen. Siden starten har møtestedet vokst betraktelig, og i fjor hadde de 8000 besøkende i København. I år blir Building Green for første gang holdt i Oslo.

Utstillerlisten er enda ikke helt endelig, men messen kommer til å få et godt fokus på bærekraftig utvikling.
Den foreløpige utstillerlisten finner du her.

– Norge ligger i front på en rekke områder innenfor bærekraft sier prosjektleder Ditte Rosenquist i Building Green. Hun er godt fornøyd med oppstarten i Norge og håper at lokaliteten i Oslo Sentrum vil sørge for at mange aktører setter av tid og besøker messen.

Det prisbelønte bygget i Dronningensgate 4 i Oslo, som tidligere huset Astrup Fearnley Museet, har nå blitt gjort om til et unikt konferanse-, messe- og selskapslokale i Oslo. Det gamle museet har en sentral beliggenhet med kort vei til offentlig kommunikasjon, med alle buss- og trikkelinjer i umiddelbar nærhet, 200 meter til nærmeste parkeringshus og 5 minutters gange til Oslo S.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *