DK | EN

Udstil og vis dine løsninger på Building Green!

ALLE STANDE UDSOLGT!
Ønsker du at modtage information eller har du spørgsmål, er du velkommen til at udfylde nedenstående interesseformular.

Building Green er Danmarks største fagmesse for bæredygtige og energieffektive bygninger og er en unik mulighed for at møde førende virksomheder og beslutningstagere inden for energieffektive og bæredygtige løsninger til byggeriet. Building Green er den ideelle markedsføringsplatform, hvis din virksomheder satser grønt.

Er din virksomhed bæredygtig?
Interessen for at udstille på Building Green har gennem årene været støt stigende. For virksomhederne er det den rigtige platform og det helt rigtige publikum, når nye bæredygtige og/eller energieffektive løsninger, produkter eller metoder skal demonstreres.

Vi beder alle potentielle udstillere om, at dokumentere deres rolle i den store brede ramme, som bæredygtighed og energieffektivitet er. Enten gennem dokumentation for, at tilvirkning, anvendelse eller proces markant adskiller sig (i bæredygtig forstand) fra den konventionelle måde at gribe byggeri an på. Eller at man gennem certificeringer eller andre standarder har tredjemands ord for at virksomheden aktivt indtænker bæredygtighed og energieffektivitet. Eller ved at vise eksempler på produktets/løsningens/rådgivningens rolle og anvendelse i byggeprojekter, hvor bæredygtighed har været en del af opgaven.

Building Green eksisterer i kraft af troværdighed og renommé, som stedet hvor besøgende kan stifte bekendtskab med den seneste udvikling inden for bæredygtighed. Derfor værner vi meget om kvaliteten – herunder naturligvis også kvaliteten af vore udstillere.

Vi ser frem til at lære mere om din bæredygtige løsning.

Se besøgsprofilen fra 2016 her.

Building Green markedsføres gennem landsdækkende aviser, fagblade og også gennem samarbejdspartnernes store netværk. Din virksomhed bliver markedsført via de mange aktiviteter, der er beskrevet i mediaplanen. Du modtager som udstiller også flotte invitationer, elektronisk såvel som trykte som du kan distribuere til dit netværk.
På dette link kan du læse om Building Greens officielle mediepartnere: Klik her

 

Digitalt produktkatalog

Vores digitale produktkatalog med bæredygtigt produkter er lavet i samarbejde med Byggematerialer.dk med følgende fordele:

– Mulighed for at se mere information om udstillere og deres bæredygtige produkter/løsninger.
– Mulighed for at profilerer 3 produkter med beskrivelse, certificering og bæredygtighed.
– Søgning på kategorier inden for det felt man interesserer sig for.
– Nemt overblik over virksomheder med miljøcertificeringer.
– Det digitale udstillerkatalog; en nem måde at få overblik over udstillere, deres bæredygtige produkter/løsninger og deres standplacering på messen.

OBS: Alle udstillere på Building Green, København skal udfylde og indsende information om deres bæredygtige produkter/løsninger. Kontakt os, hvis du ikke har skemaet til udfyldning: info@buildinggreen.eu.

Der er mulighed for at tilkøbe en fuld profil via Byggematerialer.dk. For mere information kontakt Byggematerialer.dk via info@byggematerialer.dk eller ring på +45 7025 3031.

 

Kontakt de interessede

Som udstiller får du en EventBuizz app, den virker som en ekstra hånd til at modtage og aflevere kontaktinformationer og digitalt materiale (fx PDF-filer). Filer og kontaktdata udveksles når den besøgende kører sit navneskilt forbi app’en.

 

Ekstra Eksponering

Du har tilmed mulighed for at gøre din virksomhed ekstra synlig overfor målgruppen ved at supplere din udstillingsaktivitet med fx skærmeksponering på messeområdet, annonce i messekataloget osv.

Logo på messearealets skærme
Konferencescenens storskærm, 6 skærme. i foyeren ved indgangspartiet, 1 skærm i café-området , 1 skærm i seminarlokalet.

Loop 5 sekunders visning ad gangen, begge dage: kr. 2.000,- (format 16:9)

Annoncering
På messen får alle de besøgende udleveret et eventmagasin når de ankommer. Her er bla. information om program og udstillerliste. Her har I som udstiller mulighed for at indrykke en annonce. Se Building Green Eventmagasin 2016.

– Halvsidesannonce i trykt messekatalog (B:210×H:148 mm. 4 farver): kr. 4.000,-
– Helsidesannonce i trykt messekatalog(B:210×H:297 mm., 4 farver) : kr. 6.000,-

Brochure-uddeling på messen
På Building Greens konference, som er placeret centralt i messeområdet, er der begge dage indlæg fra toneangivende talere, der præsenterer deres bud på fremsynede visioner og konkrete erfaringer. Konferencen har plads til 400 siddende tilhørere. Få jeres brochure lagt ud på de enkelte pladser forinden indlægget går i gang.

– Brochureuddeling på konferencepladser – 1 udstilleruddeling pr. indlæg
(formatstørrelse max. A4, max. vægt 300g): kr. 6.000,-

Seminar indlæg på scenen Specialist Talks
Det er i år muligt at booke en times indlæg i lokalet “Specialist Talks”. På den måde indgår jeres indlæg og indhold, i det officielle program.

Specialist Talk 30 min –  kr. 10.000,-
Specialist Talk 1 time – kr. 15.000,-

Alle nævnte priser er i DKK og ekskl. moms.

Forum Copenhagen er vært for store messer, koncerter og shows – både nationale og internationale. Building Green har over 150 udstillere og flere end 6000 besøgende, derfor er Forum et godt match med den helt rigtige kapacitet og muligheder. Forum er placeret lige ved “Forum” metro station. Bus, tog og cykel er alle en nem måde at komme til Forum, hvis man er i bil, kan der parkeres umiddelbart lige ved Forum vha. Frederiksberg parkering app.

Adresse: Julius Thomsens Pl. 1, 1925 Frederiksberg C, Danmark.

Vis vej i Google Maps

Download Building Green Logo’er 2017:

Building Green Logo 2017

Download Building Green Signaturer:

Building Green Signatur 2017

Download Building Green Officielle Program 2017:

Building Green Program 2017

Download Building Green Eventmagasin 2016:

Building Green Eventmagasin 2016

Er du vores Market Place-udstiller?
Building Green er ikke alene tiltænkt de etablerede virksomheder, brancheorganisationer og meningsdannere – men også ”skæve” tanker, små innovatører og iværksættere byder vi med glæde velkommen.
Vi ved at der er mange gode ideer i byggeriet, som er værdifulde og som venter på at blive vist i det rigtige forum for at blive konkretiseret.

I 2017 retter vi således fokus på græsrødder, start-ups og studerende, der har en god løsning eller produkt til byggeriet, som kan skabe større værdi i det bebyggede miljø. På Building Green er der unik mulighed for at lade alle dele i branchen mødes på Market Place.
Building Green tilbyder plads til dette på Market Place, som er et nyt udstillingsområde på balkonen, der består af små færdigbyggede stande på 4 m2, lige til at indtage uden indledende arbejde med at indrette. Læs mere her.

Bliv kontaktet!

Udstilleroversigt

CBI DANMARK A/S – stand 56
Cembrit A/S – stand 27
Circle House – område på balkon
Colas – stand 31
Cosentino – stand 112

No exhibitors

No exhibitors

No exhibitors

Realdania – stand 34 & 60
RGS 90
– stand 25
Rubæk & Co. – stand 52

No exhibitors

No exhibitors

No exhibitors

Kontakt

Sarah Elhauge
Project Manager
se@buildinggreen.eu
+45 4195 1407

Michael Vitus Bering
Sales Manager
sales@buildinggreen.eu
+45 4195 1404

Anne Iversen
Graphics & Exhibition Manager
ai@buildinggreen.eu
+45 6024 9374

Emmilie Joy Hansen
Event Coordinator
eh@buildinggreen.eu
+45 2230 4406