DK | EN

Besøg Building Green gratis!

Building Green Copenhagen byder på inspiration og vidensdeling for alle med interesse for grøn innovation og bæredygtige løsninger inden for byggeriet. Eventen byder på mere end 170 udstillere med hver deres bud på produkter til fremtidens bæredygtige byggeri samt en række inspirerende aktiviteter, der har til formål at skabe netværk og udvikle idéer til nye grønne projekter. Derudover udvikles et to dages konferenceprogram med både nationale og internationale keynotes samt relevante debatter med 130 profiler bl.a. fra arkitekt- og byggebranchen.

Registrering for Building Green Copenhagen 2018 åbnes i det nye år. Der er gratis adgang og garderobe begge dage.

31. oktober: 09.00 – 17.00
1
. november: 09.00 – 17.00

Building Green glæder sig til at byde dig velkommen!

Dokumentation af udstillerne
Building Green er stedet hvor besøgende kan stifte bekendtskab med den seneste udvikling inden for bæredygtighed.
Derfor værner vi meget om kvaliteten – herunder naturligvis også kvaliteten af vore udstillere.
Derfor beder vi alle vore udstillere om at dokumentere deres bæredygtige produkter eller løsninger.

Klik på knappen og se udstillernes dokumentation af deres bæredygtige profil.
Se alle udstillere i 2017 her.

Bæredygtighedsdokumentationer

FORUM Copenhagen
Julius Thomsens Plads 1
1925 Frederiksberg

Forum er placeret lige ved “Forum” metro station. Bus, tog og cykel er alle en nem måde at komme til Forum, hvis man er i bil, kan der parkeres umiddelbart lige ved Forum vha. Frederiksberg parkering app.

Når du tilmelder dig Building Green oprettes du i vores scanningssystem. Når du møder op i Forum første gang, får du scannet din QR-kode og tildeles et visitkort. Visitkortet kan bruges til elektronisk udveksling af oplysninger, når du finder en udstiller interessant. Alle udstillere på Building Green har et scanningsmodul, og du giver din accept til udveksling af dine oplysninger, når udstiller scanner dit visitkort og beder om din underskrift.

PROGRAM 2017

UDSTILLERE 2017

NETVÆRK PÅ EVENTEN

FØLG OS

VISION

MARKET PLACE

Tilmeld dig nyhedsbrevet til Building Green i dag!

“I InnoBYG er vores fornemmeste opgave at understøtte og facilitere den bæredygtige dagsorden i byggebranchen. Building Green er den perfekte platform for os – hele vores målgruppe er til stede på eventen, hvilket giver os de bedste forudsætninger for at facilitere både videnspredning- og matchmakingevents, hvilket er to af vores kerneydelser.”
Grith Bech-NielsenNetværksleder, InnoBYG
”I Bygherreforeningen ser vi Building Green som en katalysator for diskussionen om mere bæredygtigt byggeri i Danmark. Det gælder både i præsentationen af de konkrete produkter og løsninger, og gennem debatter og seminarer, hvor den nyeste viden bringes frem i lyset.”
Henrik L. BangDirektør, Bygherreforeningen
“Building Green er blevet en stærk platform for udveksling af viden om bæredygtigt byggeri. Det er et sted, hvor man både kan se de nyeste teknologiske udviklings tiltag og samtidig deltage i en række forskellige konferencer, der debatterer udviklingen. Bygningsingeniørerne spiller en stor rolle i den bæredygtige udvikling og IDA-BYG vil gerne bidrage til, at ingeniørerne og andre faggrupper inden for bæredygtigt byggeri drøfter udviklingen og udnytter den platform Building Green stiller til rådighed.”
Kurt Emil Eriksen Bestyrelsesmedlem, IDA-BYG