Arkitekter Uden Grænser: Invitation til konkurrence

Arkitekter Uden Grænser udskriver hermed en minikonkurrence om en udstillingsstand til Building Green København 31. oktober & 1. november.

Konkurrencen henvender sig især til yngre arkitekter og designere under 35 år. Du er med til at designe og konstruere en stand, som har til formål at vække gæsternes nysgerrighed og interesse. Der uddeles ikke pengepremier.
Din stand er blikfang for Arkitekter Uden Grænsers arbejde, og dit design bliver eksponeret for mange tusinde gæster med virke og interesse inden for design og bæredygtigt byggeri.

“Arkitekter Uden Grænser er en af de mindre spillere på Building Green messen, og vi har brug for at skille os ud blandt de større, private virksomheder. Det vil vi gøre med en iøjenfaldende stand, som skaber opmærksomhed omkring vores arbejde. Vi har valgt at udskrive en konkurrence, fordi vi er sikre på, at der blandt de unge arkitekter og designere findes en stor kreativitet og lyst til at hjælpe med at skabe en stand, som både er blikfang for vores arbejde, og viser standens design frem for de tusinder af gæster.”
John Christian Svane, Arkitekter Uden Grænser

Arkitekter Uden Grænser har store ambitioner og et stort hjerte for dem, vi hjælper med vores frivillige arbejde. En stand til Building Green, der vækker interesse og nysgerrighed, kan invitere til dialog om vores arbejde, hvilket kan betyde et større kendskab til organisationen, flere medlemmer og føre til nye projekter, som kan komme verdens fattigste til gavn.

Se og download konkurrenceprogrammet HER.