Foto: Innochain – Tom Svilans & Paul Poinet

bild bild bild bild

#BUILDINWOOD

Flere og flere får øjnene op for træ som byggemateriale. Konferencen Build in Wood 30. & 31 maj er branchens nye mødested med fokus på vidensdeling og rum til at udfordre den danske byggepraksis. Vær med til at diskutere muligheder og udfordringer ved at anvende træ i byggeriet, bliv inspireret og udvid dit netværk.

PROGRAM

De to konferencedage er pakket med debatter og indlæg fra både nationale og internationale keynotes med interesse i at dele erfaringer og konkrete cases. Udover det faglige program vil der være mulighed for at netværke. Tilmeld dig nu til early bird pris 3.495,- DKK inden den 26. april, hvor prisen stiger til 3.995,- DKK. Programmet er tiltænkt arkitekter, ingeniører, entreprenører, bygherre og producenter.

TEMAER

Fokusområderne for Build in Wood spænder over alt lige fra arkitektur, fleretagers byggeri, bæredygtighed, holdbarhed, brand til lovgivning, økonomi og processer på byggepladsen. Temaerne er udarbejdet i  tæt dialog med frontløbere i branchen, som har peget på aktuelle udfordringer og muligheder.

KEYNOTES

Vi får besøg af keynotes, der har forsket eller gjort sine egne erfaringer med at bygge i træ. Mød for eksempel Kirsten Haggart fra Waugh Thistleton i London, der er kendt for at tænke bæredygtighed og højder ind i træbyggeri. Du kan også lade dig inspirere af Dr. Richard Woschitz fra Woschitz group, som tager dig igennem hybridbygningen HoHo i Wien ud fra ingeniørens perspektiv.

Programmet & Keynotes

Herunder ses et udpluk af keynotes. Klik her for at se programmet.

Videnspartnere

Partnere & Udstillere

Er du interesseret i at være en del af Build in Wood, kan du kontakte Thomas Klindt for udstillingsmulighederne på +45 41951431

Tilmeld dig nyhedsbrevet

“Hos Træinformation glæder vi os over at opleve en øget interesse for brug af træ i byggeriet, det kan vi mærke på efterspørgslen på vores anvisninger. Det er rart at flere aktører nu tager emnet op så de gode argumenter og erfaringer om brugen af træ i byggeriet nu bliver kendt af en bredere kreds gennem flere initiativer som fx dette Building Green Arrangement. Jo flere fora vi kan mødes i og dele erfaringer med des bedre, derfor har vi engageret os i dette arrangement.”
Mikael Koch, Direktør, Træinformation
“Arkitektforeningen arbejder målrettet for den bæredygtige omstilling og ser et stort potentiale i at bruge mere træ i byggeriet. Derfor støtter vi op om Build in Wood.”
Arkitektforeningen
“C.F. Møller har 140.000 m2 træbyggerier i Sverige, Norge og Storbritannien under opførelse og i pipelinen. Vi er stærk engageret i træbyggeri, og arbejder aktivt med at overføre vores udenlandske erfaringer til Danmark, blandt andet i samarbejde med Danmarks ledende vidensinstitutioner. Vi støtter Build in Wood og ser det som en fremragende måde at fremme udvikling af bæredygtigt byggeri i Danmark.”
Rob Marsh, Bæredygtighedschef, C. F. Møller

Tilmelding & Praktik

Tilmelding efter 26. april: 3.995,- DKK.

Grupperabat: Ved tilmelding af 3+ deltagere opnås rabat, kontakt Thomas Klindt på +45 41951431 for tilmelding.

Studerende: 1200,- anvend rabatkode ”Student1200” ved tilmelding (Husk gyldigt studiekort)

Alle nævnte priser er ekskl. moms.

Tilmeld dig her:

Venue: Build in Wood afholdes i ”Docken” beliggende på Færgehavnsvej 35, 2150 Nordhavn

Kulturkajen Docken ligger i Nordhavnen på Østerbro i København – med terrasse og strand direkte ud til Øresund. Docken er et tidligere saltlager og siden 2006 er de rå industrielle rammer blevet re-skabt til et kulturelt fixpunkt.

Bus: Bus 27 starter på Østerport Station og ender i Nordhavnen hvor Docken ligger. Bus 27 stopper på Færgehavnsvej/Baltikavej lige ud for Docken. Bussen kører alle dage 2-4 gange i timen på varierende tidspunkter.

Cykel: Cyklen er glimrende til transport til Kulturkajen Docken, da vejen er fredelig, det tager 5 minutter fra Nordhavn Station

Tog: Det tager kun 15 minutter at gå fra Nordhavn Station (op ad vejen mod øst ved lyskrydset ved den store rød-hvide PFA-bygning).

Til fods: Følg vejen mod øst ved lyskrydset ved den store rød-hvide PFA-bygning.

Bil/Parkering: Docken har gratis parkering med plads til 200 biler.

Tilmelding: Du kan tilmelde dig ved at ringe til på telefon +45 35253545, eller du kan sende en mail til info@insightevents.dk. Du kan også tilmelde dig direkte på dette link: Build in Wood tilmeldingslink.
Faktura og bekræftelse på din tilmelding vil blive fremsendt ved tilmelding. Ved tilmelding efter 26. april vil prisen stige til 3.995 DKK.

Prisen inkluderer forplejning begge dage (kaffe/te, frugt/kage og frokost samt eventuel netværksreception med mad og drikke), samt uddybende dokumentation fra de forskellige talere.

Afbestilling: Afbestilling skal ske skriftligt. Ved afbestilling indtil 14 dage før afholdelsen tilbageholdes et gebyr på 10 %. Sker afbestillingen mindre end 14 dage før afholdelsen, tilbageholdes 50 %, og ved afbestilling senere end 2 dage før afholdelsen, betales fuld pris. Er du selv forhindret, har du også mulighed for at overdrage deltagelsen til en kollega.

Studerende: Er du tilmeldt med rabatkoden ”Student1200” er prisen 1200,- DKK. Det er et krav at alle studerende kan fremvise gyldigt studiekort ved konferencens afholdelse.

Gruppetilmeldinger: Det er muligt at tilmelde 3+ tilmeldinger til konferencen og opnå rabat, kontakt Thomas Klindt på tk@insightevents.dk for mere information.

Alle nævnte priser er ekskl. moms.

Sarah Elhauge
Head of Sales & Marketing
se@buildinggreen.eu
+45 4195 1407

Ditte Rosenquist
Project Manager
dr@buildinggreen.eu
+45 60249352

Thomas Klindt
Sponsors & Exhibition
tk@insightevents.dk
+45 41951431

Emmilie Joy Hansen
Event Coordinator
eh@buildinggreen.eu
+45 2230 4406