Udstil og vis dine løsninger på Building Green!

Building Green er Danmarks største fagmesse for bæredygtige og energieffektive bygninger og er en unik mulighed for at møde førende virksomheder og beslutningstagere inden for energieffektive og bæredygtige løsninger til byggeriet. Building Green er den ideelle markedsføringsplatform hvis din virksomheder satser grønt.

Er din virksomhed bæredygtig?
Interessen for at udstille på Building Green har gennem årene været støt stigende. For virksomhederne er det den rigtige platform og det helt rigtige publikum, når nye bæredygtige og/eller energieffektive løsninger, produkter eller metoder skal demonstreres.

Vi beder alle potentielle udstillere om, at dokumentere deres rolle i den store brede ramme, som bæredygtighed og energieffektivitet er. Enten gennem dokumentation for, at tilvirkning, anvendelse eller proces markant adskiller sig (i bæredygtig forstand) fra den konventionelle måde at gribe byggeri an på. Eller at man gennem certificeringer eller andre standarder har tredjemands ord for at virksomheden aktivt indtænker bæredygtighed og energieffektivitet. Eller ved at vise eksempler på produktets/løsningens/rådgivningens rolle og anvendelse i byggeprojekter, hvor bæredygtighed har været en del af opgaven.

Building Green eksisterer i kraft af troværdighed og renommé, som stedet hvor besøgende kan stifte bekendtskab med den seneste udvikling inden for bæredygtighed. Derfor værner vi meget om kvaliteten – herunder naturligvis også kvaliteten af vore udstillere.

Vi ser frem til at lære mere om din bæredygtige løsning.

Se besøgsprofilen fra 2016 her.

På Building Green, København er det muligt at booke flere forskellige standstørrelser. Priserne varierer alt herefter.

Ønsker du at modtage pris information på de ledige stande, er du velkommen til at udfylde formularen eller kontakte Sales Manager Michael Bering på:
salg@buildinggreen.eu
+45 4195 1404.

 

KLIK HER FOR STANDPLAN

Building Green markedsføres gennem landsdækkende aviser, fagblade og også gennem samarbejdspartnernes store netværk. Din virksomhed bliver markedsført via de mange aktiviteter, der er beskrevet i mediaplanen. Du modtager som udstiller også flotte invitationer, elektronisk såvel som trykte som du kan distribuere til dit netværk.

DIGITALT PRODUKTKATALOG

Vores digitale produktkatalog med bæredygtigt produkter er lavet i samarbejde med Byggematerialer.dk med følgende fordele:

– Mulighed for at se mere information om udstillere og deres bæredygtige produkter/løsninger.
– Mulighed for at profilerer 3 produkter med beskrivelse, certificering og bæredygtighed.
– Søgning på kategorier inden for det felt man interesserer sig for.
– Nemt overblik over virksomheder med miljøcertificeringer.
– Det digitale udstillerkatalog; en nem måde at få overblik over udstillere, deres bæredygtige produkter/løsninger og deres standplacering på messen.

OBS: Alle udstillere på Building Green, København skal udfylde og indsende information om deres bæredygtige produkter/løsninger. Kontakt os, hvis du ikke har skemaet til udfyldning: salg@buildinggreen.eu.

Der er mulighed for at tilkøbe en fuld profil via Byggematerialer.dk. For mere information kontakt Byggematerialer.dk via info@byggematerialer.dk eller ring på +45 7025 3031.

BUILDING GREEN CONNECTIONS

Via Building Green Connections kan du booke 1:1-møder med nye forretningspartnere og kunder. Building Green Connections er et fælles forum for beslutningstagere, udbydere og branchefolk inden for energieffektivt og bæredygtigt byggeri, hvor du har mulighed for at præsentere, diskutere, udvikle og udbyde nye projekter og idéer.
Det eneste du skal gøre er at registrere din virksomhed, og herefter kan du booke dine møder. Ganske gratis!

KONTAKT DE INTERESSEREDE

Som udstiller får du en EventBuizz app, den virker som en ekstra hånd til at modtage og aflevere kontaktinformationer og digitalt materiale (fx PDF-filer). Filer og kontaktdata udveksles når den besøgende kører sit navneskilt forbi app’en.

EKSTRA EKSPONERING – TILKØB

Du har tilmed mulighed for at gøre din virksomhed ekstra synlig overfor målgruppen ved at supplere din udstillingsaktivitet med fx skærmeksponering på messeområdet, annonce i messekataloget osv.

Logo på messearealets skærme
Konferencescenens storskærm, 6 skærme. i foyeren ved indgangspartiet, 1 skærm i café-området , 1 skærm i seminarlokalet. Loop 5 sekunders visning ad gangen, begge dage: kr. 2.000,-

Annoncering
På messen får alle de besøgende udleveret et eventmagasin når de ankommer. Her er bla. information om program og udstillerliste. Her har I som udstiller mulighed for at indrykke en annonce.

– Halvsidesannonce i trykt messekatalog (B:210×H:148 mm. 4 farver): kr. 4.000,-
– Helsidesannonce i trykt messekatalog(B:210×H:297 mm., 4 farver) : kr. 6.000,-

Brochure-uddeling på messen
På Building Greens konference, som er placeret centralt i messeområdet, er der begge dage indlæg fra toneangivende talere, der præsenterer deres bud på fremsynede visioner og konkrete erfaringer. Konferencen har plads til 400 siddende tilhørere. Få jeres brochure lagt ud på de enkelte pladser forinden indlægget går i gang.

– Brochureuddeling på konferencepladser – 1 udstilleruddeling pr. indlæg
(formatstørrelse max. A4, max. vægt 300g): kr 6.000,-

Seminar indlæg på scenen Sponsored Talks
Det er i år muligt at booke en times indlæg i lokalet “Sponsored Talks”. På den måde indgår jeres indlæg og indhold, i det officielle program. Prisen er kr. 15.000,-

Alle nævnte priser er ekskl. moms.

Vis din interesse, så kontakter vi dig!

Udstillerliste 2016

No exhibitors

No exhibitors

No exhibitors

Download af logoer

Du kan downloade logoer både til tryk og web her:

Building Green-logoer Zipped

Email-signatur kan downloades her:

Building_Green_Email-signatur_2016

Kontakt

Sarah Elhauge
Project Manager
Tlf.: +45 41951407
E-mail: se@buildinggreen.eu

Anne Iversen
Graphics & Exhibition Manager
Direkte Tlf.: +45 60249374
E-mail: salg@buildinggreen.eu

Michael Vitus Bering
Sales Manager
Direkte Tlf.: +45 41951404
E-mail: salg@buildinggreen.eu