Building Green søger salgskonsulent til danske aktiviteter

Er du en dygtig sælger, der elsker at sælge over telefonen, eller er du overbevist om, at du har salgsevnerne i orden og har drømmen om at arbejde i en konference- og eventvirksomhed, med telefonen som dit arbejdsredskab?

Building Green er en række tilbagevendende events om bæredygtigt byggeri. Det er en kombination af udstilling af bæredygtige produkter og et to dages konferenceprogram med både nationale og internationale talere og debatter. Building Green er forankret i Danmark, men er for nyligt rykket over landets grænser til Norge og i gang med at udvide til Tyskland.

Vi søger en salgskonsulent til salg af udstillingsstande og sponsorater på vores Building Green-events i København og Århus. I tæt samarbejde med Building Greens projektleder og projektkoordinator står du for salget. Du har ansvaret for kontakten til vore gode, trofaste udstillere ligesom du åbner dørene til nye.

Din baggrund og personlighed

  • Du brænder for salgsarbejdet og har erfaring inden for B2B-salg eller telemarketing, gerne inden for messe-/standsalg
  • Du er opsøgende og kundeorienteret – indblik i byggeri- og arkitekturbranchen er en fordel, men ikke en betingelse
  • Du er systematisk, struktureret og omhyggelig
  • Din uddannelse er ikke afgørende, vi tror på, at din evne til at skabe salgsmæssige resultater er mere afgørende.
  • Du er teamorienteret, positiv og har en god humor.

Du tilbydes

  • Et udfordrende salgsjob i en virksomhed med spændende projekter.
  • Et job med tydelig mening og formål
  • Attraktiv lønpakke med god fast løn, provision samt pensionsordning.
  • En virksomhed i vækst med gode udviklingsmuligheder, fagligt såvel som personligt.

Om os

Building Green er drevet af Insight Events. Vi er en ambitiøs virksomhed med 20 års erfaring på det danske konference- og kursusmarked, med en uhøjtidelig omgangstone og en udtalt vilje til at være bedst. Vi vægter trivsel, udvikling og arbejdsmiljø højt og vi tror på, at man kan levere højeste kvalitet samtidig med, at det er sjovt og inspirerende at gå på arbejde. Læs mere om hvem vi er her: https://insightevents.dk/om-insight-events/ og på www.buildinggreen.eu.

Start
Snarest muligt

Din ansøgning
Send din ansøgning og CV pr. e-mail til: hu@insightevents.dk.

Såfremt du har spørgsmål angående stillingen, er du velkommen til at ringe til Henrik Ulander på 2040 3083.

Vi glæder os til at høre fra dig!