DK | EN

Vis din bæredygtighed

_C0P9966_lille

Interessen for at udstille bæredygtige produkter er støt stigende. Vi beder derfor alle potentielle udstillere om, at dokumentere deres rolle i den store brede ramme, som bæredygtighed og energieffektivitet er. Til dette er der på Building Green en ansøgningsproces.

Bæredygtighedsdokumentationen indeholder spørgsmål om produktets materialer, fremstilling, transport, brugsfase og bortskaffelse/genanvendelse.

Building Green eksisterer i kraft af troværdighed og renommé, som stedet hvor besøgende kan stifte bekendtskab med den seneste udvikling inden for bæredygtighed. Derfor værner vi meget om kvaliteten – herunder naturligvis også kvaliteten af vore udstillere.

Download skema for dokumentation her.

Book en stand

På Building Green Aarhus tilbydes to typer stande.

-4 m2 (2×2) til 21.995.-

-6 m2 (2,5×2,5) til 27.495.-

Priserne er i DKK og ekskl. moms samt et deltagergebyr på 3.950.- pr. virksomhed.

Er du interesseret i en stand på Building Green Aarhus 2018, er du velkommen til at udfylde nedenstående formular eller kontakte:

Michael Bering
Sales Manager
sales@buildinggreen.eu
 +45 4195 1404
HUSK! Der er ledige stande på Building Green København d. 1. – 2. november 2017. Kontakt os i dag, hvis du ønsker at vise din bæredygtighed til efterårets afholdelse!

Building Green markedsføres gennem landsdækkende aviser, fagblade og også gennem samarbejdspartnernes store netværk. Din virksomhed bliver markedsført via de mange aktiviteter, der er beskrevet i mediaplanen. Du modtager som udstiller også flotte invitationer, elektronisk såvel som trykte som du kan distribuere til dit netværk.
På dette link kan du læse om Building Greens officielle mediepartnere: Klik her

 

DIGITALT PRODUKTKATALOG

Vores digitale produktkatalog er for udstillere og indholder alle udstillede, bæredygtige produkter. Produktkataloget er lavet i samarbejde med Byggematerialer.dk med følgende fordele:

– Mulighed for at se mere information om udstillere og deres bæredygtige produkter/løsninger.
– Mulighed for at profilerer 3 produkter med beskrivelse, certificering og bæredygtighed.
– Søgning på kategorier inden for det felt man interesserer sig for.
– Nemt overblik over virksomheder med miljøcertificeringer.
– Det digitale udstillerkatalog; en nem måde at få overblik over udstillere, deres bæredygtige produkter/løsninger og deres standplacering på messen.

Der er mulighed for at tilkøbe en fuld profil via Byggematerialer.dk. For mere information kontakt Byggematerialer.dk via info@byggematerialer.dk eller ring på +45 7025 3031.

 

KONTAKT DE INTERESSEREDE

Som udstiller får du en EventBuizz app, den virker som en ekstra hånd til at modtage og aflevere kontaktinformationer og digitalt materiale (fx PDF-filer). Filer og kontaktdata udveksles, når den besøgende kører sit navneskilt forbi app’en.

 

EKSTRA EKSPONERING – TILKØB

Logo på scenernes storskærm
– Loop 5 sekunders visning ad gangen, begge dage: kr. 2.000,-

Annoncering
På messen får alle de besøgende udleveret et eventmagasin, når de ankommer. Her er bl.a. information om program og udstillerliste. Her har du mulighed for at indrykke en annonce -udstiller eller ej.

– Halvsidesannonce i trykt messekatalog (B:210×H:148 mm. 4 farver): kr. 4.000,-
– Helsidesannonce i trykt messekatalog(B:210×H:297 mm., 4 farver): kr. 6.000,-

Brochure-uddeling
På Building Greens scener, som er placeret i hhv. Centralværkstedet og Smedien, er der begge dage indlæg fra toneangivende talere, der præsenterer deres bud på fremsynede visioner og konkrete erfaringer. Scenerne har plads til 200 tilhørere. Få dine brochure lagt ud på de enkelte pladser forinden indlægget går i gang.

– Brochure-uddeling på publikumspladser – 1 udstilleruddeling pr. indlæg
(formatstørrelse max. A4, max. vægt 300g): kr 6.000,-

Alle nævnte priser er i danske kroner og ekskl. moms.

Centralværkstedet-300x200

Building Green afholdes i det charmerende Centralværkstedet + Smedien. Vi kan med denne venue skabe en rå og eksklusiv atmosfære, hvor udstillingen kommer i centrum.

Vi har ønsket et intimt og centralt sted i Aarhus, hvor der er let adgang for alle, både dem som kommer i bil, tog, bus eller cykel!

Adresse: Værkmestergade 7-9, 8000 Aarhus C

Vis vej i Google Maps

Hotel
Hvis man skal bruge overnatningsmuligheder, anbefaler vi at benytte Comwell Aarhus. Det er muligt at bestille værelse indtil d. 16/2-2018 til den fordelagtige pris af 1148.- pr. værelse.

Bestil her!

Vis din interesse, så kontakter vi dig!

Download

Download de officielle Building Green logos fra 2017 – tilgængelig i tryk og web:

Building Green Logos 2017

Download alle vores Email-signaturer fra dette år:

Building Green Aarhus Signaturer 2017

Kontakt

Sarah Elhauge
Project Manager
se@buildinggreen.eu
+45 4195 1407

Anne Iversen
Graphics & Exhibition Manager
ai@buildinggreen.eu
+45 6024 9374

Michael Vitus Bering
Sales Manager
sales@buildinggreen.eu
+45 4195 1404